IBB Make Up Challenge November 2013

A Story telling...

About beautiful princess live in fantasy land...
With pretty flowers appear everywhere, butterflies and free birds around the castle.





And the hell begins...

When The Dark Witch see all the beautiful creatures in fantasy land...
She gets jealous and turns the beautiful place into a scary land...



She kills the princess and all the creatures who live in that land with her black magic...
one by one...



Scary, darkness and deserted.
She gets what she wants, she lives there alone, forever.

The End.

Yeay! Welcome to my blog again ^_^
Mumpung masih sempet dandan buat IBB MUC bulan ini yang disponsori oleh Coverderm, alhamdulillah bisa ikutan deh walaupun di akhir-akhir hihihi. Tema bulan ini adalah "Once Upon A Time..." make up look yang berhubungan dengan fantasy. Tadinya bingung mau bikin makeup apa, tapi akhirnya tiba-tiba dapet ide mau create make up ala-ala penyihir yang jahat. Alhasil terciptalah Dark Witch ala fantasy-ku tapi dengan alat yang seadanya >.<

Mudah-mudahan keberuntungan berpihak sama aku ya bulan ini! *amin*


Nah, Coverderm itu apa sih?

Coverdem is an expert brand in advanced dermocosmetics. We export to over 80 countries a product portfolio with a glorious history and a continous expansion throughout the years.
source here

Produk ini terkenal dengan make up kamuflasenya yang bahkan katanya bisa menutupi tanda lahir atau tattoo permanen sekalipun! WOW! Gimana ga penasaran coba?

Dan kalau ditanya produk apa yang pengen aku coba dari Coverderm, aku bakal jawab Coverderm Classic Waterproof Concealing Foundation! Dari review-review yang udah aku baca, bikin penasaran banget pengen coba kedahsyatannya ^^

Nah buat kamu-kamu yang pengen tau lebih lanjut tentang produk-produk dari Coverderm bisa add Facebooknya disini dan follow Twitternya disini :)

Oke, sekarang lanjut ke Make Up Look kali ini "Dark Witch" yang lumayan simple, berikut ada quick tutorialnya dariku :

NO EDITING / FILTERING
My bare face - After Foundation - Concealer- Apply the lighter foundation just in the center area of your face - seal it with powder - use brown eyeshadow - start drawing your eyes with the lil' brush - black eyeshadow and mascara - create based my imagination and turned out like these! voila...

Details here :



“Sometimes we seek that which we are not yet ready to find.” 
― Libba BrayRebel Angels

Share:

0 comment